Резултатите от предсрочните избори и рекордно ниската избирателна активност след

...
 Резултатите от предсрочните избори и рекордно ниската избирателна активност след
Коментари Харесай

„Пеевски има стратегия за кабинет с пълен мандат“: Какви са сценариите след изборите?

 

Резултатите от предварителните избори и рекордно ниската изборна интензивност след следващото краткосрочно Народно заседание породиха повече въпросителни, в сравнение с дават отговори.

„ Ако ГЕРБ продължат да се държат по този метод, обичайните партии ще продължат да губят гласове. Ако ПП-ДБ продължат да се държат по този метод, това също е неизбежно. Трябва да забележим диалог за политика, а не хора, които се крият. Нямаме изказвания на политическите водачи “, сподели политологът Христо Панчугов.

„ Когато нямаме какво да кажем за политика и смисъл, обществото се упражнява в интрига. Това не е потребно за никой. Най-малко за тях. Колкото по-бързо забележим логичен диалог, толкоз по-бързо ще стартира диалога с обществото. Иначе обстановката ще става все по-странна. Обществото може да се разсъни в обстановка, в която не харесва себе си. Тогава „ Величие “ ще ни се стори положително развиване. Политиците нямат концепция какво следва. Свикнали са със схемите, да им се получава елементарно и ние да преглъщаме всичко “, добави той.

 Разместване в пластовете: Какво разкриват резултатите на партиите по области? 6 мин. Разместване в пластовете: Какво разкриват резултатите на партиите по области?  Трамвай излезе от релсите и се качи на тротоар (ВИДЕО) 1 мин. Трамвай излезе от релсите и се качи на тротоар (ВИДЕО)  100% обработени резултати от изборите: ГЕРБ-СДС печелят с 24,70% 2 мин. 100% обработени резултати от изборите: ГЕРБ-СДС печелят с 24,70%  2-годишно момиченце избяга от детска градина в Бургас 2 мин. 2-годишно момиченце избяга от детска градина в Бургас  „ Ще стане хладничко “: Максималните температури в София падат до 21 градуса 2 мин. „ Ще стане хладничко “: Максималните температури в София падат до 21 градуса  45 минути гейзер с вряла вода блика в необятния център на София (ВИДЕО) 1 мин. 45 минути гейзер с вряла вода блика в необятния център на София (ВИДЕО)  Разместване в пластовете: Какво разкриват резултатите на партиите по области? 6 мин. Разместване в пластовете: Какво разкриват резултатите на партиите по области?  Трамвай излезе от релсите и се качи на тротоар (ВИДЕО) 1 мин. Трамвай излезе от релсите и се качи на тротоар (ВИДЕО)  100% обработени резултати от изборите: ГЕРБ-СДС печелят с 24,70% 2 мин. 100% обработени резултати от изборите: ГЕРБ-СДС печелят с 24,70%  2-годишно момиченце избяга от детска градина в Бургас 2 мин. 2-годишно момиченце избяга от детска градина в Бургас  „ Ще стане хладничко “: Максималните температури в София падат до 21 градуса 2 мин. „ Ще стане хладничко “: Максималните температури в София падат до 21 градуса  45 минути гейзер с вряла вода блика в необятния център на София (ВИДЕО) 1 мин. 45 минути гейзер с вряла вода блика в необятния център на София (ВИДЕО)

Според Панчугов е значимо да се разбере по какъв начин партия, „ появила се през вчерашния ден, употребявайки YouTube, да влезе в Народното събрание “.

Прогнозните мандати са на „ Маркет ЛИНКС “, откакто ЦИК разгласи резултатите при 100% обработени протоколи

„ Бойко Борисов може да каже сюжетът с Димитър Главчев да продължи до есента, само че това не е добре. Каквото и да си приказваме – обстоятелствата ги видяхме. Едните са изгубили 100 хиляди, само че през есента могат да изгубят 200-300 хиляди Другите са изгубили 200-250 хиляди, а през есента може и да ги няма “, разяснява Емил Димитров, някогашен министър на околната среда от ГЕРБ.

„ Ако Румен Радев реши да остави Илияна Йотова за президент, правейки партия, знаете ли какво може да се случи? Мисля, че ще създадат кабинет в 50-ото Народно заседание. Трябва да създадат кабинет, който да има доверие и да свърши работа “, сподели още Димитров.

Движение за права и свободи е втора политическа мощ след изборите, измествайки ПП-ДБ в доста региони на фона и на ниската изборна интензивност.

За първи път след рухването на комунизма Движение за права и свободи е първа мощ в Смолян

„ Делян Пеевски си направи акция от първия до последния ден. Категорично Движение за права и свободи е втора политическа мощ. Делян Пеевски има тактика за сформиране на държавно управление с цялостен мандат. Непредвидимият е Бойко Борисов. Има двама Борисовци. Първият Борисов счита партньорство с Движение за права и свободи и трансфер на дребни играчи като „ ИТН “ и „ Величие “. Вторият Борисов мисли какво ще кажат евроатлантическите сътрудници “, добави журналистът Илхан Андай.

„ В единия вид се надява да няма улична сила против него, тъй като се цели в идващите президентски избори. В другия вид - евроатлантическите началници да вразумят ПП-ДБ и всичко да мине по-градивно и отговорно. Допускам, че в случай че това се случи, както Движение за права и свободи поддържаше без присъединяване сглобката, по този начин Политическа партия и изключително Демократична България да гласоподават рационално в Народното събрание за държавно управление. Резултатите демонстрират, че гласоподавателите не желаят Бойко Борисов за министър-председател. Проблемът е, че той не сътвори различен водач в ГЕРБ, както Ахмед Доган сътвори Делян Пеевски “, сподели той.

„ Джевдет Чакъров отговаряше за райони – в Разград и Силистра направи добър резултат. Отговаряше за Турция, където се издъниха. Още първоначално са се нагласили нещата Искра Михайлова и Чакъров да се откажат, а в Европейския парламент да влязат Йончева, Илхан Кючюк и Кабилов “, добави журналистът.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР